Contextuele coaching

Wanneer u zich aanmeldt voor een coachingstraject, wordt u uitgenodigd voor een vrijblijvend intakegesprek. We bespreken dan uw wensen en maken een inschatting van het traject dat bij u zou passen. 

Soms kan het traject beginnen met het duidelijk krijgen van uw eigen doelstellingen wat de coaching betreft. Wanneer vervolgens uw doelstellingen duidelijk zijn, maken we opnieuw een inschatting van uw wensen en de mogelijkheden die ik kan bieden voor een traject. Dit betekent dat een traject kortdurend kan zijn, we werken aan één doel. Bijvoorbeeld als uw doelstelling is dat u effectiever wilt communiceren. Soms kan een traject langer duren. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als u blokkades ervaart in relaties, zoals uw relatie met een partner, ouders of andere dierbaren in uw leven. 

De Coaching, zoals ik deze aanbied bij Goudbrokaat coaching en training, heeft als invalshoek de contextuele benadering en is nauw verwant aan psychosociale hulpverlening. 

Vanuit de feitelijke situatie, de psychologie, de interactie met de omgeving, de relationele ethiek en vanuit geestelijk oogpunt onderzoeken we samen uw mogelijkheden en de oorzaak en oplossing van blokkades. Door bewustwording wordt verandering mogelijk. Veranderen is een proces. In dit proces is het soms fijn als iemand meekijkt, aanmoedigt en motiveert.  

Ik werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Het uitgangspunt van alle activiteiten van Goudbrokaat is de Bijbel. Naast de mogelijkheid tot persoonlijke coaching bestaat de mogelijkheid om als echtpaar coaching aan te vragen.

Vanwege de huidige maatregelen betreffende het coronavirus, wordt de coaching momenteel ook aangeboden via beeldbellen. Recenties 

(Ingevuld op de website  'ik zoek christelijke hulp'.)

'De combinatie contextuele therapie en de manier van coachen van Conny blijkt een prachtige uitwerking te hebben op mijn leven. Ik krijg inzichten die niemand anders mij ooit heeft kunnen geven, nu pas leer ik mezelf écht kennen. Conny stelt me op mijn gemak, stelt de juiste vragen, is zeer kundig en straalt rust uit. Ik vind het zo bijzonder om te merken dat God dicht bij mijn proces betrokken is en hierin ook de leiding neemt door Conny heen. Ik vertel veel mensen over mijn ervaringen bij Goudbrokaat en gun iedereen die mooie manier van naar jezelf kijken.'


'Ik heb in de achterliggende jaren voor enkele onderwerpen gesprekken met Conny gehad inzake in een verkeerde relatie zitten, werkloopbaan en daarna de diepte ingegaan inzake huidige situatie en relatie met mijn ouders, gerelateerd aan kinderjaren en overlevingsmechanismen nu. Conny ken ik nu al zo'n zes jaar ook van Bijbelstudie in het verleden. Ze is een zeer vriendelijke persoon vol respect naar iedereen om haar heen. Vol passie om zoveel mogelijk mensen te stimuleren de eigen identiteit op te graven en op de Rots Christus verder te bouwen aan een sterke persoonlijkheid in afhankelijkheid van God. Zij is ervaringsdeskundige en dat is erg fijn en verrijkend. Zij staat midden in het leven en heeft jaren in de Bijbel gegraven, waardoor haar kennis en meeleven en wijsheid echt merkbaar is. Persoonlijk merkte ik in het laatste wat langer traject inzake ouderrelatie, dat ze op exact het juiste moment een thematiek te berde bracht waar ik me nog niet van bewust was maar wat steeds de juiste stap was in mijn proces. Dat had ik niet eer zo merkbaar meegemaakt. Ik heb Goudbrokaat al aanbevolen bij anderen en zal dit blijven doen ;). Zegen!


'Ik heb Conny leren kennen als een deskundig therapeut, bij wie ik zeer op mijn gemak ben. Het feit dat zij psychologische inzichten, contextuele verbanden en bijbelse waarheden samen weet te brengen, heeft voor mij een grote meerwaarde gehad. Door de gesprekken heen is er een proces op gang gekomen waardoor ik dingen heb verwerkt, mezelf beter heb leren kennen en hoe ik daarmee op een positieve manier in het leven kan staan. Ik ben heel tevreden over de coaching en beveel Conny van harte aan.'


'Zeker deskundig, ik had heel snel vertrouwen in Conny. Na elke sessie gingen we in gebed en brachten hetgeen besproken was bij onze Hemelse Vader. Zeer tevreden over het resultaat, mijn leven heeft een andere wending gekregen, zeker ook wat mijn geloofsbeleving betreft en het mooie vind ik dat God dit gedaan heeft en dat Hij Conny de gave heft gegeven om mij te helpen. Het is regelmatig dat ik mensen vertel over de therapie bij Conny en ik haar ook zeker aanbeveel. Eerlijk en oprecht heb ik het ervaren. Door de therapie heen heb ik een Here God ontmoet die van mij houd. Het is al ruim twee jaar geleden dat ik in therapie was en ik heb geen terug val of wat dan ook gehad. Ik heb veel handvatten meegekregen hoe ik met dingen om kan gaan. Door de hele therapie heen heb ik mij veilig gevoeld.'
                                                   © 2020 Goudbrokaat